Pressemeddelelser

Følg med i de seneste nyheder fra 3spor.dk
Nyheder og pressemeddelelser kan ses i kronologisk orden med de nyeste først. De seneste nyheder findes altid på websitets forside.

Pressemeddelelser

Carina Christensen ny formand for E20-komité

Det er en række kendte ansigter fra transportbranchen, interesseorganisationer og politik, der skal kæmpe for, at Fynske Motorvej syd om Odense får et tredje spor, og at det vedtagne tredje spor på Vestfyn bliver gennemført hurtigt. E20-komitéen er nu udpeget, og formand bliver direktør i ITD Carina Christensen.

Læs hele pressemeddelelsen her

Atkins-rapport: Aarhus–Hamborg på halvanden time

Det er teknisk set muligt at få togturen mellem Aarhus til Hamborg helt ned på ca. 1½ time. Det viser ny rapport om, hvordan en fremtidig dansk-tysk banestrategi kunne se ud.

Download dokument

 

Trængsel er ikke kun et københavner-fænomen

Syddansk Mobilitetsråd vil have regeringens nye trængselskommission til at se på problemer med fremkommelighed i hele landet – og ikke kun i hovedstaden.

Download dokument

Rigtig god dag for togtrafikken

Folketingets partier enedes i dag om at elektrificere strækningen mellem Esbjerg og Lunderskov. Regionsrådformand Carl Holst (V) glæder sig over udsigten til moderne elektriske tog.

Download dokument

Stor opbakning til syddansk kur om infrastruktur

Flere end 75 regionalt valgte folketingsmedlemmer, repræsentanter fra erhvervslivet og transportministeren var blandt de fremmødte, da Region Syddanmark og de 22 syddanske kommuner i aftes holdt nytårskur på Christiansborg med fokus på problemerne i den danske infrastruktur.

Download dokument

Syddanske politikere mødes med transportministeren i dag

Der er hårdt brug for aflastning af motorvej E45, en ny parallelforbindelse over Lillebælt og hurtigere tog mellem de større danske byer. Det vil de 22 syddanske kommuner og regionen i dag forsøge at overbevise Henrik Dam Kristensen om.

Download dokument

Snapstinget danner rammen om syddansk trafikfremstød

Region Syddanmark og landsdelens 22 kommuner inviterer til nytårskur på Christiansborg 17. januar, hvor temaet er nødvendige forbedringer af infrastrukturen.

Download dokument

Kattegat-forbindelse vil koste Syddanmark dyrt

En fast forbindelse Fra Aarhus til København vil ikke hjælpe synderligt på de trafikale problemer i Syddanmark. Til gengæld vil den koste regionen 28 mia. kr. i produktionstab.

Download dokument

3spor.dk – vejen frem for Danmark

En parallelbro over Lillebælt, en ny hærvejsmotorvej og hurtigere tog mellem de større byer udgør til sammen de tre spor, der er nødvendige for at skabe vækst og arbejdspladser i hele landet.

Download dokument

Syddansk enighed om ny Lillebæltsbro

Samtlige 22 syddanske kommuner og Region Syddanmark bakker nu op om en parallelforbindelse ved siden af den eksisterende Lillebæltsbro.

Download dokument

Pressekontakt

3spor.dk er åbne og imødekommende over for pressen og hjælper gerne med kontaktoplysninger og fotos til centrale aktører samt analysemateriale.

Thomas Laursen
Kommunikationsrådgiver
admin@3spor.dk
+ 45 29 20 18 40

Erik Ørskov
Senioranalytiker
admin@3spor.dk
+ 45 29 20 19 89